5 GRUNDE TIL AT VÆLGE IT-OUTSOURCING

Vi har samlet de fem bedste grunde til at vælge IT-outsourcing. Det er vigtigt at have en IT-afdeling, der er til at stole på, og en, der stiller op, når der er behov for det. I dagens Danmark kræver vi meget af vores IT-afdeling og -infrastruktur. Vi kræver konstant oppetid og helst den nyeste teknologi. Både hard- og software er kompleks, men det er grundstenen i de fleste virksomheder. En måde at kontrollere udgifterne til en IT-afdeling er at udlicitere den.

Færre omkostninger

Når man outsourcer sin IT til en cloud service provider, sparer man tid, energi og penge. Du kan kontrollere udgifterne og omkostningerne, fordi der er en månedlig betaling. Når man vælger en serviceudbyder til at håndtere IT-afdelingen, har man ikke lønudgifter til en fuldtids-IT-ansat. Derfor behøver du ikke at bruge tid og energi på at hyre en person til jobbet, for der står allerede et hold af specialister klar. 

Ydermere kan der spares på hard- og software. Du skal ikke at investere i det fra nyt eller erstatte det, hvis det fejler. Du vil have adgang til det den nyeste teknologi igennem din udbyder. 

Når du vinker farvel til lokal infrastruktur, behøver du hverken at bekymre dig om oppetid eller levetid. Hvis en lokal opsætning fejler, betyder det timer uden adgang til data, og det ville ikke ske hos en cloud provider, da det er providerens levebrød. Dette er også derfor garanterer mange 99,9% oppetid. Det skal kunne betale sig at udlicitere sin IT.

Mere tid til at fokusere på din virksomhed

Der er ingen, der gider at bruge tid og energi på IT-nedbrud og relaterede komplikationer. Med en cloud service provider ved din side, bruger du din energi på at udvikle din virksomhed i stedet for din IT-afdeling. Endnu en fordel er, at en IT-leverandør har flere års erfaring og bruger tiden på specifikt at løse dine problemer. Deres erfaring gør, at de har kendskab til mange brancher og helt sikkert også din.  

Du kan tilmed opleve, at I får et fornyet fokus i jeres virksomhed, når I vælger IT-outsourcing. Dette kan ydermere være med til at styrke produktiviteten og få din virksomhed til at blomstre.  

Ekspertviden

En af de største gevinster ved at outsource IT er adgangen til ekspertviden. I en IT-konsulentvirksomhed findes der en bred vifte af kompetencer. Alle disse får I adgang til, for uanset hvad dit problem er, står der en ekspert klar. Hvis du derimod har en intern IT-ansat, er det ikke sikkert, at den pågældende har erfaringen eller evnerne til at løse alle jeres problemer. Derudover sker det ofte, hvis man har en IT-ansat, at vedkommende sidder med andre projekter, og dit problem kommer bagerst i køen, eller at din interne IT-ansatte ikke har den nødvendige viden om nye tiltag inden for teknologi. Den viden har din IT-leverandør og kan dermed hjælpe med at forudse og løse problemerne før de opstår.

Outsourcing af IT betyder også adgang til den nyeste og bedste teknologi på markedet, når det kommer til hardware. Du behøver nemlig ikke, som tidligere nævnt, at købe hardware i dyre domme for at få en infrastruktur, der fungerer smertefrit. Det er heller ikke dit problem, hvis det fejler, og det giver dig en øget økonomisk sikkerhed.

Fleksibilitet, der justeres til dit behov 

En ting, vi ofte hører er, at folk er bange for, der ikke bliver taget hånd om deres problem ved IT-outsourcing. Eller at de ikke tror, at behandlingstiden er hurtig nok, og om man bliver taget seriøst. Det er IT-leverandørens levebrød at sørge for, at alt kører på skinner. Men du skal vælge din service provider med omhu. En fleksibel leverandør har tid, erfaring og et oprigtigt ønske om at få dig hurtigt og sikkert på benene igen.

Med til fleksibilitet hører også, at man får en samarbejdspartner, der kan op- og nedjustere efter jeres behov. Så hvis jeres virksomhed rykker frem eller tilbage, kan en fleksibel leverandør hjælpe jer, fordi de har adgang til den ønskede hard- og software.

Nedsæt risikoen for nedbrud

Cloud service providers er ansvarlige for at servere, backup og infrastruktur fungerer. Derfor arbejder de på at minimere risici for nedbrud, og hele deres forretning afhænger af oppetid og tilfredse kunder. I en IT-konsulentvirksomhed bliver al tid og energi brugt på at have pålidelige løsninger. Som multi cloud service provider har vi ansvaret for at få din infrastruktur til at virke 24/7/365, så kontakt os for at høre mere om IT-outsourcing og om, hvordan vi kan hjælpe jer med at undgå nedbrud, så I kan fokusere på det der er vigtig i jeres virksomhed.

Lars Jeding

Lars Jeding

Register for a free online private lesson

We are here to help you achieve your academic goals. Leave your details below and our coordinator will contact you to schedule your free trial lesson.