ALT DU BØR VIDE OM BACKUP I SKYEN

Du har uden tvivl hørt om ’’skyen’’ eller ’’cloud’en’’. Men har du ikke helt forstået hvad det betyder at lægge noget deri? En cloudtjeneste også kaldet ’’skyen’’ er et alment udtryk for en eller flere computerservere, der er placeret i et datacenter, et sted i verden. Derfra kan du til enhver tid hente eller se din data.

Vi bruger i stigende grad mere tid på vores computer, tablet og telefon og vi kan ikke komme uden om at vores enheder bliver fyldt til bristpunket med vigtige dokumenter, billeder og andet data.  Dog bruger vi alt for lidt tid på at sikre vores uerstattelige data, og få forstår vigtigheden i at investere i datasikkerhed. En online backup i skyen er derfor blevet en nødvendighed for mange – både private samt virksomheder. Det kan dog hurtig blive en jungle af forskellige løsninger og cloud udbydere.

Få tre gode grunde til at benytte skyen

Mange prioriterer ikke at undersøge vigtigheden af en backup. Men sandheden er at du og din virksomhed er bedre stillet, hvis I sikkerhedskopierer jeres data væk fra jeres egen lokation. Endnu mere hvis I oplever databrud eller et fysisk nedbrud. Fordelene er derfor mange ved at have en backup – vi giver dig vores tre oplagte fordele:

  1. Det er nemt og hurtig tilgængeligt for medarbejdere at tilgå filer og samarbejde om fælles dokumenter ved hjælp af f.eks. box.com, Teams, SharePoint og lignende løsninger.
  2. Jer som virksomhed har mulighed for at sætte rammerne for hvordan jeres filer og data kan behandles og tilgås – og af hvem. Der findes mange løsninger derude, og der er også en der passer jeres behov.
  3. En automatisk og krypteret backup af data og filer hvis uheldet skulle være ude og filerne kompromitteres lokalt ved f.eks. ondsindede handlinger, men også af brugerfejl.

Hvorfor vælge en cloud-udbyder?

En cloud-udbyder er en trejdepartsvirksomhed, som man udliciterer sin it-infrastruktur til at opbevare og behandle ens data. Der er mange der tilbyder online backups af din data. Men man skal have pris, kvalitet og GDPR for øje inden man vælger sin udbyder.

IT A/S er en ISO-certificeret multi cloud service provider, som specialiserer sig i sikker håndtering af data. Vi tilbyder blandt andet Backup-as-a-Service, som er designet til at hjælpe virksomheder med at sikkerhedskopiere store mængder data. Vores eksperter sørger for dine data er sikret samt, at alle dine backups kører problemfrit. De kan dertil hjælpe hvis behovet for gendannelse opstår. Dine data hos os er krypteret, så de ikke kan stjæles eller udspioneres. Vi leverer en end-to-end certificeret løsning, der sørger for du kan drive forretning uden at bruge tid og energi på hvordan teknologien fungerer.

Lars Jeding

Lars Jeding

Register for a free online private lesson

We are here to help you achieve your academic goals. Leave your details below and our coordinator will contact you to schedule your free trial lesson.