CYBERSIKKERHED KRÆVER EN VEDHOLDENDE INDSATS

Der stilles større krav til sikkerhedsadfærd og tilgang til cybersikkerhed end tidligere. I IT-branchen ses der en udvikling i de mange trusler, der er i IT-billedet. Truslerne har ændret sig og bliver mere intelligente. Det bevirker ikke bare, at der er flere måder, IT-strukturer kan rammes på, men også at man som virksomhed kan rammes hårdere end nogensinde før. Derfor skal der stilles større krav til ikke blot adfærd, men også til investering i en langsigtet sikkerhedsstrategi.

Hos IT A/S lægger vi især vægt på en vedvarende og bæredygtig indsats. Tiden for kortsigtede løsninger er for længst passé. Et reaktivt mønster, hvor man først sætter ind, når skaden allerede er sket, er uholdbart. Der er tale om en ændring af tilgangen til vores cybersikkerhed og generelle IT-sikkerhed.

At ændre adfærd er altid en udfordring, og især hvis man ikke er klar over konsekvenserne ved det eksisterende adfærdsmønster. Det er her, vi kan bidrage til en tryggere hverdag for både dig og din virksomhed. Vores vision er at være en del af løsningen, før der opstår et problem. Det er den vedvarende, men proaktive indsats, der er målet. Vores indsats er ikke på projekt- eller taskforce-basis, men en velovervejet tilgang til den enkelte IT-struktur, altså en langsigtet sikkerhedsstrategi. Vi er udrustet til at supplere og forstærke alle miljøer, der vil sikre sig til fremtiden og over for mulige cyberattacks. Det betyder ikke, at et nedbrud ikke kan ske i din fremtid, men med os på dit team kan vi sørge for altid at genskabe dit IT-miljø, så du ikke mister vigtige data.

Cybersikkerhed giver en tryggere hverdag

Vi har til formål at øge datasikkerheden og gøre din hverdag tryggere. Du står over for flere digitale udfordringer end nogensinde før, og derfor kan der være brug for specialister til at fastholde sikkerhedsniveauet. Vores vigtigste opgave som multi cloud service provider er at bringe vores specialist-know-how på banen og altid være klar til at hjælpe. Hver dag gør vores specialister deres for at udvikle deres viden og hele tiden optimere og blive bedre for alle vores kunders skyld.

Er du også interesseret i en langsigtet sikkerhedsstrategi, der vil sikre dig og din virksomhed? Vi vil gerne møde dig og høre mere om dine behov, så vi kan hjælpe dig med at passe på din fremtid.

Lars Jeding

Lars Jeding

Consultant Manager, IT A/S

Register for a free online private lesson

We are here to help you achieve your academic goals. Leave your details below and our coordinator will contact you to schedule your free trial lesson.