HISTORIE


IT A/S blev gundlagt i Danmark i 1998 og siden 1998 har IT A/S hjulpet sine kunder med at øge deres forretning og er forpligtet til at være den valgte partner, når det kommer til  it-support. 
 

IT A/S er en fuldt akkrediteret ISO 27001-virksomhed med en CSA Star og ISAE 3000 erklæring og en lang række priser. Vi er forpligtet til at være den valgte udbyder af cloud-tjenester og hjælpe vores kunder med at udvide og sikre deres forretninger. Vi ved, at dine data og tjenester er vigtige for dig og din virksomhed – hvilket gør det vigtigt for os! Uanset størrelsen på den virksomhed, du driver, afhænger dit levebrød af det, og det gør vores også. 

Vi stræber efter at garantere kvalitet i alle aspekter af vores forretning og har bygget virksomheden på kundecentrerede løsninger til at tjene dig. Teamet hos IT A/S arbejder intenst på at opdatere og udvikle tjenester, der passer til dine behov, fordi vi bekymrer os lige så meget om din virksomhed, som du gør. 

TIDSLINJE

1998
IT a/s bliver grundlagt
2006
Første backup i cloud lanceres
2011
Første hosting platform i cloud lanceres.
2012
Sikre linjer med MPLS / VPLS lanceres med IT a/s som ISP
2016
Microsoft certificeret

LEDELSE

Ledelsen bag IT a/s har mellem 12 og 25 års erfaring inden for IT-industrien samt med at leverer cloud-tjenester til det danske erhvervsliv i alle størrelser. IT a/s råder over mere end 35 kompetente og passionerede medarbejder, der alle er eksperter indenfor deres felt. 

Gregor Frimodt-Møller

Group CEO

Gregor Frimodt-Møller

GROUP CEO
KONTAKT

Adrian Frimodt-Møller

CFO

Adrian Frimodt-Møller

CFO
KONTAKT

Thomas Allentoft

CSO

Thomas Allentoft

CSO, GLOBAL SALES
KONTAKT

Benjamin Falk Elveng

COO

Benjamin Falk Elveng

COO
KONTAKT