HISTORIE


IT a/s blev gundlagt i Danmark i 1998 af brødrene, Gregor Frimodt-Møller og Adrian Frimodt-Møller. Siden 1998 har IT hjulpet sine kunder med at øge deres forretning og er forpligtet til at være den valgte partner, når det kommer til  it-support. 
 

IT a/s er en fuldt akkrediteret ISO 27001-virksomhed med en CSA Star og ISAE 3402 Type II certificeringer og en lang række priser. Vi er forpligtet til at være den valgte udbyder af cloud-tjenester og hjælpe vores kunder med at udvide og sikre deres forretninger. Vi ved, at dine data og tjenester er vigtige for dig og din virksomhed – hvilket gør det vigtigt for os! Uanset størrelsen på den virksomhed, du driver, afhænger dit levebrød af det, og det gør vores også. 

Vi stræber efter at garantere kvalitet i alle aspekter af vores forretning og har bygget virksomheden på kundecentrerede løsninger til at tjene dig. Teamet hos IT arbejder intenst på at opdatere og udvikle tjenester, der passer til dine behov, fordi vi bekymrer os lige så meget om din virksomhed, som du gør.  

TIDSLINJE

1998
IT a/s bliver grundlagt
2006
Første backup i cloud lanceres
2011
Første hosting platform i cloud lanceres.
2012
Sikre linjer med MPLS / VPLS lanceres med IT a/s som ISP
2016
Microsoft certificeret

LEDELSE

Ledelsen bag IT a/s har mellem 12 og 25 års erfaring inden for IT-industrien samt med at leverer cloud-tjenester til det danske erhvervsliv i alle størrelser. IT a/s råder over mere end 35 kompetente og passionerede medarbejder, der alle er eksperter indenfor deres felt. 

Gregor Frimodt-Møller

Group CEO

Gregor Frimodt-Møller

GROUP CEO
KONTAKT

Adrian Frimodt-Møller

CFO

Adrian Frimodt-Møller

CFO
KONTAKT

Thomas Allentoft

CSO

Thomas Allentoft

CSO, GLOBAL SALES
KONTAKT

Benjamin Falk Elveng

COO

Benjamin Falk Elveng

COO
KONTAKT