Bliv en del af en dynamisk virksomhed i udvikling

Bliv en af en virksomhed med passionerede mennesker, der fremmer personlig og professionel udvikling. Arbejdsmiljøet hos IT A/S er præget af teamwork og samarbejde mellem afdelinger for at overgå forventninger og udrette mere end antaget muligt. Synergien skabt ved at arbejde med passionerede mennesker er et vidnesbyrd om styrken af entusiasme i at drive personlig og organisatorisk succes – og vi har brug for dig!

LEDIGE STILLINGER

UOPFORDRET ANSØGNING

Vi omfavner altid ånden af innovation og mangfoldighed i vores arbejdsstyrke og ved, at stort talent kan komme fra uventede kilder, hvorfor vi byder uopfordrede jobansøgninger velkommen.

Bliv en del af vores stræben efter ekspertise og innovation. Send din ansøgning, og lad os undersøge mulighederne for, hvordan du kan bidrage til vores spændende rejse hos IT A/S. Din passion og potentiale passer muligvis perfekt til vores team, og hvem ved, er du måske den næste store stjerne i vores team.

 

ANSØG HERDEL DIN PASSION

Arbejd med ligesindede, der deler den samme passion og er eksperter inden for deres felt. Del viden og skab relationer med mennesker på tværs af teams og mærk en unik energi fyldt med kreativitet og innovation, hvor der er kort fra tanke til handling.

 

 

 

 

SAMARBEJD PÅ TVÆRS AF TEAMS

Samarbejde er i højsæde hos IT A/S, og vi tror på, at samarbejde på tværs af teams skaber de bedste resultater. Dette gør teamwork begyndelsen og slutningen af alt, hvad vi gør. Det er vores overbevisning, at godt teamwork fører til progression og innovation, der skaber et dynamisk rum, hvor ideer flyder frit. Vi anerkender, at alle tilfører værdi til IT A/S og ønsker at skabe et arbejdsmiljø, der passer til alle, hvor alle føler sig set og hørt.

PLADS TIL UDVIKLING

Vi ønsker at skabe rum for vores medarbejdere til at nå deres mål, og derfor er det vigtigt for os at investere i vores medarbejdere for at sikre, at de er fit for fight, og at de opfylder deres drømme. Udvid din viden og dine færdigheder inden for en vækstinspireret kultur, hvor det at lære nye færdigheder ikke kun opmuntres, men også fejres.

 

 

MEDARBEJDER FORDELE

Hos IT A/S tilbyder vi forskellige personalegoder, herunder en sundhedsforsikring, betalt internet, hjemmearbejdsstationsudstyr, en kantine med friske og sunde frokostvalg og andre personalegoder for at øge medarbejdernes trivsel.

 

 

 

SOCIALT SAMMENHOLD

Vi tror på, at der er mere i at være en dygtig medarbejder end det faglige. Derfor har vi stor fokus på at styrke det sociale sammenhold i virksomheden. Vi arrangerer events en gang i kvartalet, som er en social begivenhed, der enten fokuserer på handling, kultur eller nydelse. Desuden afholder vi fredagsbar hver måned sammen med julemiddage og sommerfester, for at skabe et stærkt sammenhold.

FLEKSIBILITET

Vi forstår, at der er mere i livet end arbejde, og vi ønsker at fremme balancen mellem privat- og arbejdsliv. Vi tilbyder hybridarbejde med mulighed for at arbejde hjemmefra og have fleksible arbejdstider, da vi tror på at skabe en moderne måde at arbejde på, der indeholder en større grad af frihed.