NAS CLOUD BACKUP

Bruger dit firma en NAS (Network Attached Storage) til firmaets arkiv? Vidste du, at det er muligt at foretage en cloud backup af en NAS direkte ud til en cloud løsning? 

Vi oplever mange virksomheder, der har en NAS tilknyttet. En NAS er billig og et godt opbevaringssted til filer, og i modsætning til opbevaring i skyen er der tale om et engangsbeløb. Så længe man har sin NAS tilsluttet, kan alle på netværket hurtigt tilgå filerne. 

Men hvad hvis man kommer til at slette noget på sin NAS? Eller den bryder sammen? Eller der udbryder brand/vandskade? Så går det data ofte tabt – derfor er man nødt til at sørge for backup, hvis man vil sikre sin virksomheds data. 

Hvordan foretager man en NAS cloud backup? 

NAS cloud backup er en service, vi i any.cloud tilbyder, via vores Cloud Object Storage-løsning også kaldet Object Storage. Det er en fleksibel løsning, vi leverer igennem IBM, som sikrer dine data –  og det er alle mængder og former for data. Det er nemlig fordelen ved Object Storage: Der er ingen virtuel grænse for, hvor mange TB (terabyte) eller endda EB (exabyte) du kan benytte. Object Storage bliver er en del af jeres infrastruktur ligesom en NAS cloud backup, men her benytter vi den indbyggede software til at overføre backup af jeres data til et sikret hostingcenter i Europa. 

Ved at benytte denne løsning kan vi sørge for, at I altid vil kunne gå tilbage i jeres NAS-arkiv. Man opdager som oftest først, at man mangler en fil, når det er for sent. Med en Object Storage-løsning kan man foretage en backup med meget lang retention til en meget budgetvenlig pris.  

Beskyt dine data med en NAS cloud backup 

Sørg altid for at sikre dine data med 3-2-1-1-0-reglen. Hvis din virksomhed består af data, eller I benytter data til at vokse, så sørg for at sikre dine data med en NAS cloud backup. 

Desværre oplever folk først, hvor vigtig backup er, når det er for sent. Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at få foretaget en backup regelmæssigt. Selv om alt kører fint i dag, er det ikke ensbetydende med, at det også vil gøre det i morgen – det er uundgåeligt, at hardware går ned. 

Vil du gerne høre mere om dine muligheder for NAS cloud backup eller om Object Storage generelt? Spørg via vores kontaktformular, og så får vi en af vores specialister til at vende tilbage til dig. 

Register for a free online private lesson

We are here to help you achieve your academic goals. Leave your details below and our coordinator will contact you to schedule your free trial lesson.