SIKKER MAIL TIL VIRKSOMHEDER MED MAC

Er de e-mails, I sender i virksomheden, sikre? Det er vigtigt at have styr på de mails, der bliver sendt, for det er datatilsynets opfattelse samt et krav i persondataforordning (GDPR), at virksomheder anvender kryptering ved afsendelse af følsomme og fortrolige personoplysninger. Det kræves endda, at virksomheder kan bevise det helt ned på brugsniveau. Dette er for at sørge for, at processerne for kryptering gennemføres. Det var førhen var tilstrækkeligt at skrive det i sin IT-politik. De skærpede krav gælder såvel i den offentlige som i den private sektor.

Hvorfor er det vigtigt at kryptere data?

Kryptering er ikke et nyt påfund, faktisk finder man krypterede tekster helt tilbage før vores tidsregning. I dag benyttes forskellige former for kryptering med det formål at sikre, at det kun er afsender og modtager, der har adgang til oplysningerne, samt at der ikke er manipuleret med indholdet undervejs.

Det er vigtigt at sikre data og oplysninger, så de ikke bliver stjålet, udnyttet eller brugt som afpresning til gengæld for en løsesum. Sikkerhedsforanstaltningerne skal være på plads, når der sendes og modtages mails i virksomheden, især når der er personfølsomme oplysninger involveret. Vi kan hjælpe din virksomhed med et krypteringscertifikat, der sikrer fortroligheden og integriteten af dine data.

I any.cloud er vi specialister i Mac og kan hjælpe din virksomhed med det helt rigtige setup til sikker mail Mac & iOS. Vi kan selvfølgelig også sikre jeres mailløsning, hvis I kører Windows. Vores konsulenter er klar til at hjælpe jer med den rette løsning til kryptering af mails i hele virksomheden, så I lever op til kravene i GDPR.

Kontakt os i dag, hvis du er i tvivl om din virksomheds e-mailløsning og om sikker mail Mac. Du kan udfylde kontaktformularen eller ringe til os direkte på 70 20 40 66.

Register for a free online private lesson

We are here to help you achieve your academic goals. Leave your details below and our coordinator will contact you to schedule your free trial lesson.