TOP 6 FORKERTE ANTAGELSER OM CLOUD SIKKERHED

Er det med cloud sikkerhed noget, du går og spekulerer over? Vores mere end 20 år i branchen som multi cloud service provider betyder, at vi regelmæssigt taler med folk, som ikke helt ved, hvad de skal tænke om alt det der cloud og især cloud sikkerhed. 

På grund af alle antagelserne tager vi os altid god tid til at tale med vores kunder om cloud sikkerhed. Det gør vi, fordi der verserer rygter om, ”hvor risikabelt sådan noget med skyer er”. Som oftest er rygterne baseret på misforståelser og sladder og ikke ret meget andet. Derfor får I her ikke bare en top 6 over forkerte antagelser om, hvordan cloud kan arbejde imod en, men også et indblik i, hvordan en særdeles erfaren multi cloud service provider gør op med de antagelser. 

Antagelse 1: ”En cloud service provider får adgang til alle mine data” 

Det er ikke helt rigtigt, for vi sagtens kan behandle dine data uden overhovedet at læse dem eller have adgang til dem. Vi behandler ganske vist data, men ser dem ikke i deres oprindelige form. Og hvis man vil være helt på den sikre side, kan man kryptere sin virksomheds data. Ved at modtage krypterede data kan vi sikre, at dine data er i sikkerhed og kun kan tilgås af dig, selv om de stadig beskyttes af os. Kryptering er essentielt i forhold til at garantere, at den eneste med tilgang til dine data er dig. 

Antagelse 2: “Jeg bliver alt for afhængig af min cloud service provider og mister fleksibilitet” 

Mange mennesker tror, at et samarbejde med en cloud-udbyder betyder, at man låser sig selv fast og giver afkald på fleksibilitet, så fasttømrede løsninger bliver vejen frem – uden nogen mulighed for individuel tilpasning. Sådan hænger det heldigvis ikke sammen. Hos any.cloud får man tilpassede og fleksible løsninger, som er sat sammen netop med din virksomheds behov for øje. Vi ser sådan på det, at hver kunde er noget særligt, og at hver kunde har sine behov. Derfor skræddersyr vi vores løsninger, så de passer til det, I skal bruge. 

Antagelse 3: ”Jeg kan ikke stole på, at mine data er i sikkerhed hos min cloud service provider” 

Hvis du lader en cloud service provider håndtere alle dine data, hvordan kan du så sikre dig, at de er i sikkerhed? Og hvor befinder din sky sig? Det vigtigste er, at du udvælger din cloud service provider med omhu, når du outsourcer din IT. Vær opmærksom på, at den billigste løsning ikke nødvendigvis er den mest sikre eller velegnede til det, netop du har brug for. Vi anbefaler, at du finder en certificeret cloud-udbyder, der har gennemsigtighed som værdi. 

Tillid og ansvarlighed er fundamentet for vores måde at drive forretning på. Hver gang. Du kan læse mere om her, hvordan vi ser på tillid i IT-branchen.

Antagelse 4: ”Jeg nægter at dele data, platform eller servere med min cloud-udbyders andre kunder” 

For det meste er folk forbeholdne over for at skulle dele platform med andre af vores kunder. Det er især afgrænsningsaspektet, der afholder mange fra at benytte cloud som løsning. Men det rygte kan vi hermed mane i jorden, for sådan foregår det ikke. Vores kunder tilføres adskilte ressourcer og et netværk til hver enkelt kunde, så ingen der deler data med hinanden. 

Antagelse 5: ”Min backup opbevares samme sted som mine produktionsdata” 

Det passer ganske enkelt ikke. Hvis din backup lå sammen med dine produktionsdata, var det nemlig slet ikke en backup. Derfor har vi to forskellige former for storage: En slags til dine produktionsdata og en anden slags til din backup. 

Antagelse 6: ”Mine data er ikke sikre, når de er på nettet” 

Det vigtigste for os er at sikre dine data, og derfor benytter vi MPLS/VPLS, når der udveksles data mellem dig og os. Det er en direkte linje mellem dig og os, så tænk på det som et kabel mellem to computere. Kun afsenderen og modtageren har adgang. 

Cloud sikkerhed – stadig i tvivl? 

Kan du ikke helt beslutte dig, eller er du bare ikke helt sikker på, hvad den bedste løsning er med hensyn til cloud? Vi er specialister i at flytte firmaer ud i skyen. Vores ekspertise og viden om cloud-sikkerhed kan løfte din virksomhed til helt nye niveauer på en række områder, så kig nærmere her på de åbenlyse fordele for din virksomhed ved at flytte til skyen.

HVAD ER SOFTWARE PATCHING?

Sårbarheder, også kaldet ”bugs”, er almindelige udfordringer i softwaresystemer. Software patches er et værktøj, der bruges til at beskytte mod tekniske svagheder i et computersystem.

LÆS MERE

Register for a free online private lesson

We are here to help you achieve your academic goals. Leave your details below and our coordinator will contact you to schedule your free trial lesson.